Bag Sejlerhjertet

Sejlerhjerte sejlerskole duelighedsbevis
Sejlerhjerte sejlerskole duelighedsbevis

Jeg hedder Line

– og det er mig, der er din instruktør. 

Jeg har sejlet sejlbåd siden jeg var lille, med mine forældre, med venner, med kærester og solo. Jeg købte min egen sejlbåd som 22-årig og har siden sejlet sejlbåde fra 24 til 42 fod, både sommer og vinter. I 2011 sejlede min mand og jeg ud på langfart og tog Atlanten rundt i et år, og jeg har desuden boet ombord på en båd. Derudover er jeg SejlSikkert-instruktør (og blev årets SejlSikkert-instruktør i 2023), er forgast for den lokale langturssejlergruppe og jeg kører også ud som censor i praktisk sejlads og i duelighedsteori.

Så efterhånden har jeg fået en bred erfaring med både og sejlads, i både indland og udland. I øvrigt er jeg uddannet indenfor formidling og jeg elsker at lære fra mig og at smitte andre med sejlerglæde!

Få deltagere på hvert hold – og alle er kvinder!

Vi er en kvindelig sejlerskole fordi jeg har erfaring for, at kvinderne kommer mere på banen når det er rene kvindehold. Vi får mere selvtillid og er ikke bange for at fejle. Holdene er små og der er masser af tid til at prøve igen og igen, indtil man kan – og man lærer bare bedre, når man gør sine erfaringer selv.

Som din instruktør drømmer jeg om, at lære dig så meget at din selvsikkerhed vokser og du føler dig klar til at begive dig ud på egen hånd, gøre dine erfaringer selv, fylde dig med sejlerglæde og give dig et ægte sejlerhjerte.

Vil du spørge om noget?