Kurser

Duelighedsbevis

“Kørekort” til sejlbåd. Grundlæggende kursus der gør dig i stand til at føre en sejlbåd på forsvarlig vis.

Sejlerhjerte sejlerskole duelighedsbevis

Sejlads sejlbåd

Grundlæggende intro til sejlads med sejlbåd, lær at styre, sætte sejl, lægge til, knob m.m.

Kursus i sejlads hos Sejlerhjerte

Yachtskipper 3

Overbygningen til duelighedsbeviset. Udvid teorien med bl.a. meteorologi, søret og søsikkerhed, og bliv skipper på større lystbåde 15-24 m.

Sejlerhjerte sejlerskole duelighedsbevis

Blandede hold

Sejlerhjerte elsker alle sejlere! Ind i mellem er der blandede hold, hvor alle køn er velkomne, både på teoretiske og praktiske kurser.

sejlerhjerte kvindelig sejlerskole

Bliv tryg

Er du helt ny sejler? To dages introkursus til at sejle med sejlbåd. Forstå, deltag og bliv tryg.

Teori-repetition

Genopfriskning af din teoretiske sejlerviden. En hel dag med repetition af regler, søsikkerhed og viden om sejlads.

Natsejlads

Vi sejler i mørke og får erfaring med at navigere vha. fyrkarakterer, navigationslys osv.

Private hold

Kan I samle et hold på min. 5 deltagere? Så sætter Sejlerhjerte gerne et kursus op specielt til jer, lige hvor det passer jer.

Drømmer du om at blive sejler? Du har måske besluttet dig for at købe din egen sejlbåd, vil ud at sejle på langtur eller vil sejle med som gast. Start med at tage et kursus i praktisk sejlads i sejlbåd eller gå direkte til det fulde duelighedsbevis, så er du godt i gang med drømmen.

Vi har også kurser for dig, som er erfaren sejler og som gerne vil udvide dine praktiske kundskaber, eller vil bygge videre på din teoretiske viden. Hvis du tilmelder dig kurset “Yachtskipper af tredje grad” får du mulighed for at nørde din interesse lidt dybere, og så bliver du klogere på fx vejr og sikkerhed ombord. Hvem ved, måske får du lyst til at dykke endnu dybere i stoffet, eller sejle længere væk?

Endelig kan det være at du genkender følgende: du er vant til at sejle med din mand/kæreste, men du er altid den der tager sig af børnene og smører madderne, og du er aldrig rigtig blevet en del af selve sejladsen. Nu vil du gerne, men du føler ikke helt at du har forudsætningerne – det sker for mange kvinder og vi kan hjælpe dig med at tage roret!

Undervisningen foregår på Bogø, syd for Sjælland. Du kan læse mere om det praktiske lige her.