Praktisk information

Tilmelding og forplejning

Når du tilmelder dig et kursus vil du modtage en velkomstmail, hvor jeg beder dig indbetale betalingen for kurset. Det kan du gøre via bankoverførsel eller på mobilepay. Når betalingen er modtaget er du registreret som deltager på kurset. Herefter modtager du en bekræftelse med de praktiske informationer om mødetidspunkt, evt. forberedelse mv. Skal du låne materialer (bøger, stikpasser, kort o.lign.) af mig, så sender jeg det hjem til dig.

Under kurset er der fri adgang til kolde drikkevarer og god, økologisk the og kaffe, men du skal selv medbringe madpakken. Om eftermiddagen serveres der lidt sødt, så vi kan holde både energien og hyggen i top.

Vejr og udstyr

Vi sejler selvom det regner og blæser lidt, dog sejler vi aldrig ud i voldsomt vejr. Jeg forbeholder mig ret til at aflyse dit kursus, hvis jeg skønner at vejret er for dårligt. Hvis det sker får du selvfølgelig besked i god tid, og så finder vi sammen en ny dato, hvor vi kan gennemføre dit kursus.

Du får udleveret en redningsvest, som jeg forventer at du bruger når vi sejler. Husk også tøj efter vejret, solcreme og solbriller er en vigtig ting når vi er på søen. Mere om det i din tilmeldingsmail.

Båden

Båden er en Nordisk Familiebåd, 29 fod og en fin sejler, ikke for stor og ikke for lille. Den har plads til op til 5 kursister ombord og er udstyret med bl.a. indenbordsmotor, VHF, almindeligt navigationsudstyr og selvfølgelig sikkerheds- og nødudstyr som fx brandslukning og førstehjælpstaske.

Bogø

Vi holder til på Bogø, den lysegrønne ø syd for Sjælland og vest for Møn. Her er et dejligt varieret sejladsområde, med let adgang til både beskyttet og åbent farvand. Bogø havn ligger tæt på motorvejen, så det er let og hurtigt at komme hertil både i bil og med offentlig transport, fx tager det kun en time fra København. Undervisningslokalet er i sejlklubbens hyggelige hus, med udsigt over havnen – det skal du glæde dig til!