Omtale fra medier og kursister…

Bådmagasinet nr. 582, dec. 2022. Hvor heldig kan man være? Tænk at få sådan en god – og lang – artikel i DKs største sejlerblad! Om Sejlerhjerte og kursisternes oplevelse på årets sidste sejlbådskursus.

“Af hjertet tak for en absolut dejlig og lærerig weekend i dit kompetente og tålmodige, og overbærende selskab – smil! 💖💖 Du er VIRKELIG en god og dygtig underviser…

Jeg har vundet nogle kæmpe personlige sejre, og er sgu ret stolt af mig selv!

Igen tusind tak for at skubbe lidt til mig.⚓😉💪🏼🌞🌼🙏 Godt set…

Vil virkelig gerne støtte din skønne mission om at lære kvinder at sejle sikkert, selvstændigt og forsvarligt… Jeg er stadig helt høj trods træthed….” Elena Michelsen

 

“Så er den praktiske duelighed bestået. 😍 Det har været den vildeste oplevelse, de fedeste dage og jeg er helt høj. For dem der aldrig har sejlet sejlbåd kan det være svært at forstå men FUCK jeg føler mig så kæmpe sej efter 3 dage på vandet, og i et rigtig heftigt vejr. 🌪️🌊 Idag så vi også marsvin 🐬 Mine sclerose ben er brugte og jeg kommer til at sove godt igen i nat. Og så skal jeg dælme ud og sejle med min skønne mand i vores skønne Otium og lære en masse. Og så er det snart hans tur. 🌟 Jeg kan kun give ALLE mine anbefalinger hvis du har lyst og mod på at lære at sejle sejlbåd til Sejlerhjerte. Line er hamrende dygtig, man føler sig på intet tidspunkt utryg og hun er en meget dygtig formidler. Bare TAK, også for de nye relationer jeg har fået de sidste 3 dage med jer skønne damer.” Anja Gliese Larsen

 

“Line/ Sejlerhjerte er i mine øjne nok den bedste underviser du kan finde, hvis du ønsker at lære at sejle. Hun forklarer det hele så det bare bliver nemt og logisk, både med teori og praktisk sejlads. Jeg føler mig helt klart mere selvsikker og forberedt som ny sejler, og er så glad for al den viden og erfaring om sejlads jeg har fået gennem Lines kurus. Kan varmt anbefales til enhver : skipper, gast gæst, ny sejler…du lærer helt sikkert noget hos Line. også ro på og tryghed.” Dorthe Bas

 

“Super godt og lærerigt teoretisk duelighedsbevis hos Sejlerhjerte. Line formår at gøre teorien overskuelig og lettere modtagelig, selv for en nybegynder med ingen sejlerfaring. Undervisningen foregår i smukke omgivelser ved havnen ned til Grønsund.” 

 

“Kan meget varmt anbefale Sejlerhjerte. Line er simpelthen så god en underviser. Bedst tænkelige omgivelser. Og så forstår Line virkelig at fjerne ens egen præstationsangst🤗 Man får mere end “bare undervisning” hos Line.”

 

“Kæmpe fornøjelse at tage kurset hos Sejlerhjerte/ Line. Line er en meget dygtig, kompetent og erfaren formidler, der tålmodigt førte mig som kursist igennem teoretisk duelighedsprøve. Jeg kan klart anbefale Sejlerhjerte som stedet at tage duelighedsbevis.”

 

“Gennemført god oplevelse at tage duelighedsbevis i sejlads for fritidssejlere med Line ved læringsroret. Som underviser indgyder hun ro og tiltro til, at man som kursist nok skal få det lært. Undervejs gennem både den teoretiske del og den praktiske sejlads mærker man Lines store erfaring fra livet på dæk og i søen.”

 

“Så fik jeg endelig den teoretiske del af duelighedsbevist på plads. 👍Line Willum Petersen og Sejlerhjerte styrede mig og holdet sikkert gennem pensum, som jo slet ikke var så svært når det blev formidlet så fint.
💪🏻🙏🏻⛵️🪢” Nina Munk Naylor

Fin omtale fra Minbaad.dk, læs den her (tryk på billedet)

minbaad sejlerhjerte undervisning kvinder