Omtale fra medier og kursister…

Bådmagasinet nr. 582, dec. 2022. Hvor heldig kan man være? Tænk at få sådan en god – og lang – artikel i DKs største sejlerblad! Om Sejlerhjerte og kursisternes oplevelse på årets sidste sejlbådskursus.

“Af hjertet tak for en absolut dejlig og lærerig weekend i dit kompetente og tålmodige, og overbærende selskab – smil! 💖💖 Du er VIRKELIG en god og dygtig underviser…

Jeg har vundet nogle kæmpe personlige sejre, og er sgu ret stolt af mig selv!

Igen tusind tak for at skubbe lidt til mig.⚓😉💪🏼🌞🌼🙏 Godt set…

Vil virkelig gerne støtte din skønne mission om at lære kvinder at sejle sikkert, selvstændigt og forsvarligt… Jeg er stadig helt høj trods træthed….” 

 

“Super godt og lærerigt teoretisk duelighedsbevis hos Sejlerhjerte. Line formår at gøre teorien overskuelig og lettere modtagelig, selv for en nybegynder med ingen sejlerfaring. Undervisningen foregår i smukke omgivelser ved havnen ned til Grønsund.”

 

“Kan meget varmt anbefale Sejlerhjerte. Line er simpelthen så god en underviser. Bedst tænkelige omgivelser. Og så forstår Line virkelig at fjerne ens egen præstationsangst🤗 Man får mere end “bare undervisning” hos Line.”

 

“Kæmpe fornøjelse at tage kurset hos Sejlerhjerte/ Line. Line er en meget dygtig, kompetent og erfaren formidler, der tålmodigt førte mig som kursist igennem teoretisk duelighedsprøve. Jeg kan klart anbefale Sejlerhjerte som stedet at tage duelighedsbevis.”

 

“Gennemført god oplevelse at tage duelighedsbevis i sejlads for fritidssejlere med Line ved læringsroret. Som underviser indgyder hun ro og tiltro til, at man som kursist nok skal få det lært. Undervejs gennem både den teoretiske del og den praktiske sejlads mærker man Lines store erfaring fra livet på dæk og i søen.”

 

“Så fik jeg endelig den teoretiske del af duelighedsbevist på plads. 👍Line Willum Petersen og Sejlerhjerte styrede mig og holdet sikkert gennem pensum, som jo slet ikke var så svært når det blev formidlet så fint.
💪🏻🙏🏻⛵️🪢”

“God underviser med ro og overblik, god energi. Afvekslende dage. Dejlige omgivelser. Fedt koncept.”

“Dygtig underviser. Der var en tryg atmosfære og jeg turde spørge om alt.

Fin omtale fra Minbaad.dk, læs den her (tryk på billedet)

minbaad sejlerhjerte undervisning kvinder