Bliv tryg ombord

Ny sejler? Bliv introduceret til sejlads i sejlbåd

Kurset er for helt nye sejlere, og er ment som en introduktion til sejlads med sejlbåd, så du som gast kan føle dig mere tryg ombord. Hvordan gør man? Hvorfor krænger en sejlbåd? Kan der ske noget og kan jeg få den til at holde op med at krænge? Hvordan styrer jeg sejlene? Hvilke forberedelser er gode at gøre, og hvordan bliver jeg den bedste gast?

Hands on-kursus, hvor du får lov at vænne dig til sejlbådens bevægelser i et stille og roligt tempo, prøver at styre, at sætte sejl og får en fornemmelse for hvordan du sejler, med en tryg følelse af forudsigelighed, gentagelse og at have kontrol over båden. 

Vi sejler på hyggetur omkring Bogø, i Grønsund, måske lidt ud i Østersøen eller Kalvestrømmen, alt efter vejret. Undervejs er vi sammen om at styre, trimme sejl og håndtere båden, mens vi oplever og snakker om udstyr, stabilitet, vejr, bådliv og meget andet. Kurset er kun praktisk sejlads, og i tilfælde af dårligt vejr så finder vi en alternativ dato – det skal være en god oplevelse for alle.

Kurset varer to dage og afsluttes ikke med en prøve. Du får derfor intet bevis, men masser af ro i maven. Der kræves ingen forudsætninger udover interesse og lyst til at lære.

Pris: 1.995 kr.

inkl. lån af udstyr til brug på kurset. 

Næste kurser:

Weekend: d. 8.-9. Juni 2024, begge dage kl. 10-14.

Der er desværre ikke flere planlagte Bliv tryg-kurser, men hvis I selv kan samle et hold så kan vi sagtens oprette et.